- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Kalorier 326
Protein 32 g
Kolhydrater 11 g
Socker 10 g
Fett 17 g
Mättat fett 3 g
Instruktioner
- Sätt ugen p å200 grader.
Lägg paprikorna på en plåt och stek dem i ugnen i 25 minuter, till de har sjunkit samman och blivit lätt brända. Låt dem svalna, dra sedan av skalet och kasta det tillsammans med kärnor och vita hinnor.
- Klä under tiden en grillpanna med aluminiumfolie och spraya folien med olja. Lägg laxkotletterna på folien, stänk över pressad citron, salt och peppar och grilla under en varm grill 10-20 minuter eller tills de är möra. Vänd dem en gång under tiden.
- Spraya en liten, teflonbelagd gryta med olja och stek lök och vitlök i 5 minuter eller tills de är mjuka. Kör dem i matberedaren tillsammans med paprikakött, vinäger, basilika, salt och peppar till en slät blandning. Häll tillbaka blandningen i grytan och värm försiktigt.
- Servera den röda paprika såsen till de grillade laxkotletterna.
Publicerat den
22 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar