Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad laxfjäril med örtsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är gott och enkelt med grillad lax med tillbehör...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att röra samman ingredienserna till såsen. Smaksätt med salt och peppar. Låt stå kallt ett par timmar.
  2. Skär laxen i 2 cm tjocka skivor. Skär ett snitt ned till skinnet och vik ut, som en fjäril. Pensla med smör och salta.
  3. Grilla 3-4 minuter/sida. Placera gallret högt.
  4. Servera med sås, färsk potatis och grillade grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingemar75 23 juni 2011

    Tack för receptet, jättegott, Ingemar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.