Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad laxkotlett med örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marinerade laxkotletter som serveras med en örtsås av mini fraiche, kesella, lime, gurka, örter och florsocker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Blanda samman lime, olja, farinsocker, salt och svartpeppar till marinaden.
  2. Skölj laxen och lägg den i en plastpåse. Häll över marinaden och lägg kallt i 1-2 timmar innan de grillas.
  3. Sås: Blanda samman mini fraiche, kesella, lime, gurka, purjolök, kapris,dill, persilja, oregano och florsocker och ställ kallt i minst 1 timme för att mogna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.