Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad mango med hallon- och lakritssemifreddo

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Sött möter salt i en ljuvlig kombo!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skilj äggulan från vitan. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Vispa gulor och socker pösigt. Vispa grädden och vaniljsockret fluffigt. Krossa turkisk peppar grovt i en mortel och blanda ner dem i grädden. Vänd försiktigt ner hallonsylten, vispade äggulor- och vitor i grädden. Häll smeten i en form lämplig för infrysning eller mindre portionsformar och frys 2-3 timmar.
  2. Skär bort kärnan ur mangon. Skär den i klyftor. Grilla mangon.
  3. Servera mangon med semifreddon, hallon och turkisk peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.