En lyxig och supergod pizza som har allt. Och ännu mer!
Ett tips är att använda en pizza-sten. Ger väldigt god och frasig pizza!
Instruktioner
- Smula jästen i en bunke och häll på vatten. Rör tills jästen lösts upp. Blanda i salt och mjöl och arbeta till en fast deg. Låt jäsa under bakduk i 20 minuter.
- Kalva ut degen så tunt som det går och lägg på mjölat bakplåtspapper på en plåt. Täck degen med tomatsås och toppa med riven mozzarellaost, rödlök, champinjoner, sparris, tomater och oxfiléskivor.
- Lägg eventuellt pizza-stenen på grillgallret över glödande kol. Hetta upp stenen 10-15 minuter. Låt pizzan glida från bakplåtspapperet över till pizza-stenen. Grilla under lock ca 10 minuter. Passa noga så att pizzan inte blir bränd.
- Toppa pizzan med rucola och bearnaisesås.
Publicerat den
28 april 2015
Liknande recept
Skriv kommentar