Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En lyxig och supergod pizza som har allt. Och ännu mer! Ett tips är att använda en pizza-sten. Ger väldigt god och frasig pizza!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke och häll på vatten. Rör tills jästen lösts upp. Blanda i salt och mjöl och arbeta till en fast deg. Låt jäsa under bakduk i 20 minuter.
  2. Kalva ut degen så tunt som det går och lägg på mjölat bakplåtspapper på en plåt. Täck degen med tomatsås och toppa med riven mozzarellaost, rödlök, champinjoner, sparris, tomater och oxfiléskivor.
  3. Lägg eventuellt pizza-stenen på grillgallret över glödande kol. Hetta upp stenen 10-15 minuter. Låt pizzan glida från bakplåtspapperet över till pizza-stenen. Grilla under lock ca 10 minuter. Passa noga så att pizzan inte blir bränd.
  4. Toppa pizzan med rucola och bearnaisesås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.