Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad potatis med gräslök

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Det finns något väldigt njutbart med att använda blommande växter och örter från trädgården i maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisarna i lättsaltat vatten tills de är precis genomkokta. Låt potatisen rinna av, skär den i halvor på längden, krydda.
  2. Vispa under tiden ihop vinägern och 5 msk av oljan till dressingen. Rör i gräslök och blommor.
  3. Vänd potatisen i resten av oljan och lägg på grillgallret med den skurna sidan nedåt. Grilla i 5 minuter, tryck sedan lite på dem så att de får grillränder. Vänd potatisen, grilla i 3 minuter till.
  4. Lägg i en skål, häll på dressingen och blanda försiktigt. Grilla tomaterna i 3 minuter eller tills de börjar få blåsor.
  5. Servera tillsammans med potatisen som kan vara het, varm eller kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.