Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad purjolök med barbecuesmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grilla lökarna kolsvarta! Njut de mjuka inre bladen med ett smakrikt smör!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa smöret luftigt med elvisp. Rör i kryddorna. Pensla purjolökarna med smält smör. Grilla dem mjuka ca 10 minuter. Ytterbladen skall vara nästan svarta. Skär ett snitt på längden i varje purjolök och ät det mjuka innanmätet med en klick barbecuesmör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.