Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad Rapsgrisfläskfilé Anglaise med grillbacon, kapris, rödbetor och gräddkokt spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Våga prova den här rubben- en ljuvlig smakkompis till den möra Rapsgrisfilén. Med krämig spenat och söt-salta kaprisrödbetor till är det högst sannolikt att den här grillrätten blir sommarens favorit!

Ingredienser

Instruktioner

1. Tänd grillen. Putsa fläskfilén fri från hinnor. Mortla kryddorna med salt och gnid in fläskfilén. 2. Plocka spenatbladen och skölj bort all sand i kallt vatten. 2. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka. Spola i kallt vatten och skala. Skär i klyftor. 3. Skiva schalottenlök och fräs tillsammans med spenat i smör och en krossad vitlöksklyfta. Slå på grädde och låt koka ihop. 4. Grilla fläskfilén hel till en innertemp. på 65°C. 5. Skala rödlöken, skär i klyftor. Grilla löken i en folieform på grillen med smör, tillsätt kapris, rödbetor och blanda runt. 6. Grilla bacon till en krispig yta. Skär i mindre bitar och blanda med rödlök-och rödbetsblandningen. 7. Skiva fläskfilén, klipp krasse över rödbetsblandningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.