Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad rostas med rucolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rucolasåsen passar perfekt att ringla över både köttet och de grillade rotfrukterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Marinad: Blanda olivolja med pressad vitlök, timjan och salvia. Skär köttet i ca 2 cm tjocka skivor och lägg ner det i marinaden.
  3. Skala och ansa grönsakerna. Skär upp dem i tunna skivor och stek dem i olja tills de är nästan mjuka. Salta och peppra. Håll grönsakerna varma i ugnen medan köttet grillas.
  4. Blanda ingredienserna till såsen och kör den slät med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
  5. Salta och peppra köttet och grilla det på medelvärme ca 3 minuter på var sida.
  6. Servera köttet tillsammans med såsen, grönsakerna och lite rivet citronskal på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.