Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad rostbiff med pepparrots-béarnaise

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket mumsigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort överflödigt fett. Pensla köttet jämt med en blandning av olja och vitlök.
  2. Grilla på varm grill i 6-8 minuter per sida för medelstekt kött.
  3. Häll vinäger och hackad lök i en kastrull. Låt koka upp, sänk värmen och låt sjuda utan lock tills vätskan reducerats till hälften. Ta bort salladslöken och låt svalna.
  4. Kör äggulor och vinäger i matberedare till blandningen är slät. Häll i fräsande varmt smör. Kör tills det är slät. Tillsätt pepparrotsvisp och kör i 30 sekunder.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mlindeman 24 maj 2009

    mibenfu

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.