Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad röding med örter

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Går även bra med annan hel fisk. Underbart gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och torka fisken innuti och utanpå. Snitta med en skarp kniv ca 2cm långa snitt i skinnet. Fyll fisken med med örter och vitlök i snitten och innuti. Pensla hela fisken med olja och strö över flingsalt.
  2. Grilla fisken på het grill ca 5 minuter på varje sida. Servera med limeklyftor och gärna lime och basilikacremé (se mitt recept).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.