Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad salsiccia med gremolatapotatis och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott med lite kryddigare korv. Jag tog salsiccia med smak av timjan och citron. Vill man inte grilla korven så går det jättebra att steka den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen.
  2. Skala och riv vitlöken. Plocka och grovhacka persiljan. Riv av skalet på citronen. Blanda vitlök, persilja och citronskal med oljan till en gremolata.
  3. Vänd ner gremolatan i potatisen, smaksätt med salt, peppar och några droppar citronjuice.
  4. Grilla salsiccian enligt anvisning på förpackningen.
  5. Servera gremolatapotatisen med grillad salsiccia och flagad parmesan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.