Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad salvialax med citronbroccoli

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lättlagat och dessutom fullt med antioxidanter. 390 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär broccolihuvudet i små buketter. Skala och skiva stammen och förväll dem och buketterna i saltat vatten ca 3 minuter. Låt broccolin rinna av och blanda sedan med tunt skivad schalottenlök, citronsaft, citronskal och olja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Pensla laxen med olja. Salta, peppra och lägg på salviablad. Grilla ca 2 minuter på var sida. Servera med broccolin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.