Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade kotlettracks av Svensk Rapsgris à la Tusen och en natt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ta med gästerna till Marocko genom att bjuda på grillade kotlettracks med het kryddning, grillad grönsakssallad och couscous. Duka gärna med färgglada tyger och en orientalisk matta. Lite skön musik, rökelser och starkt sött te blir pricken över i:et.

Ingredienser

Instruktioner

1. Tänd grillen. Blanda alla ingredienser till rubb och klappa in på kotletterna. 2. Skala och ansa alla grönsakerna. Pensla dem med rapsolja. 3. Koka upp grönsaksbuljongen och rör i couscousen, låt stå och svälla i 5 min. Rör sedan grynen fluffiga med en gaffel, tillsätt lite kallpressad rapsolja och smaksätt med sambal oelek efter önskad styrka. 4. Grilla grönsakerna och blanda med couscousen. Grilla även citronklyftorna. 5. Grilla kotletterna 5 min på varje sida och servera med couscous och grillad citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.