Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad smulpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Efterrätt vid grillen:)

Ingredienser

Instruktioner

Tryck ner 3 lager aluminiumfolie i en liten skål med låga kanter, ca 12 cm i diameter. Lyft upp folien ur skålen och använd som engångsform. Gör 6 formar totalt. Blanda vetemjöl, havregryn, socker, hackad choklad, hackad mandel och smör i en bunke. Nyp ihop till en smulig deg. Fördela bär i bottnen på formarna. Pudra över majsstärkelse och florsocker. Täck med smuldeg. Baka under lock på grillen tills bären är mjuka och smulorna har fått fin färg, ca 10 minuter. Servera pajerna med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.