Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad sparris med rödlöksvinägrett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sparris är ett gott tillbehör, grillad tillsammans med en vinägrett blir den ännu godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med vinägretten. Blanda löken i vinäger, honung och olja och låt dra 5 minuter. Vispa ihop med persilja och smaka av med salt och peppar.
  2. Bryt av och släng den nedre delen på sparrisen. Blanda sparris och zucchini med 2 msk olja. Salta, peppra och grilla ca 5 minuter.
  3. Toppa med parmesan och ringla över rödlöksvinägrett

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.