Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad tonfisk med buffelmozzarella och marinerad rödlök

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gör som italienarna vid måltiden: ha lika nära till pepparkvarnen som till olivoljeflaskan. Båda är smakförhöjare och var och en kan bestämma hur mycket eller hur lite man vill använda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop marinaden. Skala skiva och lägg rödlöken i en kastrull tillsammans med hälften av marinaden och låt löken bli mjuk utan att brännas. Låt svalna. Tillsätt marinaden och ställ svalt i minst 1 timme.
  2. Saltra, peppra och pensla tonfiskbitarna med olja. Grilla snabbt på båda sidor. Servera med bitar av mozzarella, rödlök med marinad och färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.