Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad, marinerad fläskfilé med ugnstekta grönsaker och äpplesalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott grillat med goda tillbehör...Kom ihåg att blötlägga träspetten!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg i köttet och låt ligga i minst 1 timme. Trä upp köttskivorna på spetten. Grilla eller stek i 3-4 minuter på varje sida.
  2. Ugnstekta grönsaker: Sätt ugnen på 225°. Blanda morötter, palsternacka, potatis, vit och rödlök i en långpanna. Ringla över sirap och olja. Salta och peppra. Rör om. Låt stå i ugnen i ca 20 minuter. Blanda i paprika och zucchini och låt stå inne i ytterligare 10 minuter. Strö på timjan eller oregano vid serveringen.
  3. Äpplesalsa: Blanda samman samtliga ingredienser i en kastrull och koka tills äppletärningarna är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.