Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade havskräftor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Får du tag i okokta kräftor grillas de råa med skalsidannedåt ca 3 min.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smöret mjukt. Låt ansjovisen rinna av och finhacka den. Skala och finhacka löken. Blanda alla ingredienserna till kryddsmöret.
  2. Klyv kräftorna och ta bort magsäcken och gälarna. Fördela hälftaen av kryddsmöret på köttsidan. Spara resten till servering av havskräftor och musslor.
  3. Grilla med skalsidan ner 1-2 minuter. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.