Grillade kycklingben

Ett bra sätt att grilla kycklingben är att först sjuda dem i buljong. Då vet du att de hinner bli riktigt genomstekta. Dessutom blir de extra saftiga och goda.

Ingredienser

1 kg kycklingben
1 liter vatten
2 tärningar hönsbuljong

Glaze:
1 msk ketjap manis
1 dl mango chutney
2 msk honung
1 tsk sambal oelek
2 msk ketchup
2-3 msk vatten

Betyg (1 röst)
Antal personer
4-6
Visningar:
1015
Sparat:
35

Gör så här

Koka upp vattnet och buljongtärningar. Sjud kycklingbenen ca 10 minuter. Låt dem svalna i buljongen.. Grilla på vanligt sätt tills de har fått fin färg. Pensla med glaze mot slutet av grillningen. Vänd benen i glaze när de är färdiggrillade så får de extra god smak.
Dela

LIKNANDE RECEPT

av Queenie
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av sajoh69
över 2 månader
av Marre73
över 2 månader
av Namnam1
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader