Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade kycklingspett med hasselbackspotatis, svampsås och grönsallad

 
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfileerna i bitar, och lägg dem i marinaden enl. anvisning på marinadpåsen. sätt på ugnen, 200-250 grader. Skala potatisen och skär i tunna skivor, men inte helt igenom. Lägg potatisarna med den skårade sidan uppåt i en ugnsäker form. Pensla med olja eller smör, salta och strö ströbröd över. Sätt dem i ugnen minst en timme, tills de känns klara och fått färg. Starta eller tänd grillen. trä de marinerade kycklingbitarna på grillspetten och grilla dem tills de är klara, kolla genom att skära ett snitt i dem. skär gurka, rödlök och sallad, och blanda med majsen. gör såsen enligt förpackningen eller önskat recept. servera potatisen med kycklingspetten, svampsåsen och grönsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.