Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade päron med minchokladsås och rostade nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När ändå grillen är igång, så gör efterrätten på den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm grädden och lägg i after eight som sakta får smälta. Vispa såsen slät och häll upp i en skål.
  2. Dela, kärna ur och skär päronen i ca 1 cm tjocka klyftor.
  3. Lägg ett ark grillfolie på grillen. Strö på sockret. Lägg på päronklyftorna och grilla dem till de är gyllenbruna. Vänd dem några gånger undertiden.
  4. Rosta nötterna i en torr het panna och hacka dem grovt.
  5. Servera päronen med mintchokladsås, rostade nötter och lätt vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.