Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade revbensspjäll

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Revbensspjäll är perfekt mat att ha med på utflykten. Koka dem i förväg så går det blixtsnabbt på grillen. Spjällen behöver stå och kallna i sitt spad minst 1 timme.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär revbensspjället längs med benen så att det blir tjocka spjäll.
  2. Koka dem saltat vatten med lite peppar i cirka 15 minuter. Låt stå och kallna i spadet, cirka 1 timme men gärna till nästa dag. Lyft ur spjällen.
  3. Blanda ingredienserna till marinaden och pensla köttet med den.
  4. Grilla försiktigt mitt på grillen så att spjällen får färg, det behöver inte gå länge alls eftersom köttet redan är kokt.
  5. Lägg upp spjällen på ett fat och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.