Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade spareribs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god grillsås blandar du själv. Spara honungen till slutet så att den inte bränns vid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta spjället och grilla det över glöd ca 10 min på varje sida.
  2. Blanda en grillsås av smör och rapsolja, chilisås, soja, ingefära och sambal oelek. Vänta med honungen.
  3. Pensla spjället på båda sidor med hälften av grillsåsen. Fortsätt grilla ca 5 min på varje sida. Skär spjället i långa bitar längs med benen. '
  4. Rör ner honungen i grillsåsen och pensla på snittytorna och runt om. Grilla i ytterligare 5 min.
  5. Servera med crème fraichen och/eller coleslaw, sallad och grillat bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ariel_Leman 22 januari 2012

    Riktigt god och enkel grillsås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.