X

Grillat recept

Laddar...
Din sökning gav 2400 träffar

Korvburgare à-la Gandalf
Korvburgare ā-la Gandalf

Snart grillsäsong 2015 ju. Då inleder jag med korvburgare ā-la Gandalf. Suveränt gott enligt min enkla mening. Äter du vegetariskt så går det alldeles utmärkt att använda sojakorv och äggersättni..Såsen
Såsen

Ändrat rubriken till En versal och resten gemener... Ja, just det "SÅSEN", som passar till (nästan) allt! Kanske inte såsen för dig som letar efter något fettsnålt, men den är förbaskat god! Som ..

Jamies episka grillsås och torrma..

En mycket smakrik grillsås och torrmarinad som sätter piff på vilken kyckling och köttbit som helst! Ur Jamie Olivers "Amerika". Det är en del att hålla reda på, så läs igenom noga så det inte blir ga..

Getostcrčme

Mycket god och den kommer förhöja smaken på vilken köttbit som helst.
Sambal oelek- och kokosmarinad sa..

Slutresultatet lämnade filéerna perfekt kryddade, saftiga och väldigt goda! Kokossmaken försvann under marineringen. Till åt vi helt vanlig potatis som jag lade oskalade direkt över glöden. Skalet kom..Fiskburgare med fänkålstzatziki
Fiskburgare med fänkålstzatziki

Läckra och saftiga burgare med god tzatziki i en liten ny tappning. Fiskfärs gör du enkelt själv genom att finfördela fisk i en matberedare. Du kan blanda flera fisksorter eller endast välja en sor..