Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillat fiskspett med kryddsmör.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Recept på grillat fiskspett med kryddsmör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered först smöret och ställ i kylen. Låt smöret bli rumsvarmt . Hacka tomater, basilika och pressa vitlök. Blanda allt i en bunke.
  2. Nu kan du använda smöret men godast blir det om det får stå några timmar. Vill du ha snygga bitar så lägger du upp smöret på ett smörpapper. Forma en rulle och lägg i kylen. Sedan kan du skära snygga skivor att lägga på maten.
  3. Sätt in tillbehör i ugnen på 200 º som potatisklyftor, paprika i bitar och rödlök i klyftor, (blandade med lite olivolja, salt och vitpeppar). Låt gå 45 minuter. Tänd under tiden grillen (du kan också använda en grillpanna, stekpanna eller ugn).
  4. Skär fisken i 3 cm stora bitar. Blanda i en bunke med olivolja, citron, salt och vitpeppar. Trä upp fiskbitarna på spett. Grilla spetten 8 min i ugn eller över glöd. Servera spetten med kryddsmöret, ugnsrostade grönsaker, tomat och ruccolasallad och ev. grillat vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.