Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillmarinad till kött och grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod och kan varieras efter het/mild smak.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt i en tjockare plastpåse (typ ziplock) om du använder kött med ben, och skaka tills det blandats. Lägg i köttet, revbenen och/eller grönsakerna som ska marineras och lägg i kylskåpet över natten. Om du vill kan du också pensla direkt på när du grillar. Det är också väldigt gott att pensla på köttfärsspett..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.