Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillsallad à la Queenie

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den här salladen gör jag oftast när vi grillar. Tycker den är godare än cole slaw, helt klart! Nu har jag inte de exakta ingredienserna, jag brukar blanda ihop och smaka av. Salladen bör även göras dagen innan så att den drar ihop sig riktigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att strimla vitkålen och morötterna och lägg i en stor salladsskål.
  2. Blanda ihop dressingen, crème fraiche, dijonsenap, sirap och cayennepeppar, smaka av för att se hur mkt senap och sirap du vill ha i. Dutta sen i cayennepeppar och smaka av igen. Smaken ska vara ganska stark. Blanda i dressingen bland grönsakerna, den ska kännas ganska "slafsig och blöt", ibland krävs det att man gör en halv sats dressing till.
  3. Rör runt i skålen och ställ in i kylen i cirka ett dygn.
  4. Riktigt mumsigt. Passar ju även till annat, behöver inte vara till grillat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.