Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarens godaste grillspett!

 
Skriv ut

Brukar bli en favorit på bordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet i dubbla plastpåsar.
  2. Skölj sparrisen, paprikorna, championerna och skala löken. Dela på paprikorna och lök i lagom stora bitar, om championerna är stora så delar du dom också. Lägg grönsakerna i dubbla plastpåsar.
  3. Fördela BBQ oljan i de olika påsarna, köttet behöver lite mer olja än grönsakerna. Grönsakerna ska bara bli färgade och få lite smak av oljan.
  4. Låt allt dessa ligga i oljan i minst 3 timmar, gärna längre.
  5. Trä upp på blötlagda grillspett och lägg sedan på grillen, sparrisen grillas för sig. Kolla om det är klart genom att skära lite i en köttbit.
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.