Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grisfilé med russin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

något för den som tycker om russin

Ingredienser

Instruktioner

skär snitt längs filen lägg i russin och bind samman filen med bomullsband bryn matfettet i en stekpanna och bryn köttet väl runt om salta och peppra efterstek under lock på svag värme ca 20 minuter tag upp köttet klipp bort snöret och skär köttet i skivor späd stekpannan med grädde eller gräddfil servera såsen till köttet ett litet tips som jag provar är att linda bacon kring grisfilén får då en lite rökt smak servera små brynta potatisar till samt en god sallad smaklig spis !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.