Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön ärtsoppa med räkor och pepparrotscrème fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ärtsoppan går snabbt att laga. Supergott med pepparrotscrème fraiche till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ärterna i buljongen under lock några minuter Blanda smör och mjöl till en pasta och vispa ner det i den heta soppan. Mixa soppan och sjud i 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
  2. Skala räkorna. Blanda crème fraiche med pepparrot och rör i räkorna .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.