Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålschips

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Såååå gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 gr. Skölj grönkålen. Skär bort mittstjälken och låt torka. Riv grönkålen i mindre bitar. Lägg i en bunke och blanda ner 2 - 3 msk olja. Massera in oljan i grönkålen. Strö över flingsalt och massera även in detta. Strö ut grönkålen på en bakplåtspappersklädd långpanna. Grädda mitt i ugnen 10 - 15 min, eller tills chipsen är krispiga.
  2. Låt svalna. Ät och njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bitten56 27 december 2014

    Mängd

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.