Hittade det här receptet i Allas förra året och provade. Jag har prövat både med färsk och fryst grönkål och kan ju säga att pajen blev mycket godare med färsk grönkål. Det blev ett mycket uppskattat nytt inslag på vårt julbord förra året och i år har jag fått flera förfrågningar om jag inte ska göra pajen igen. Vilket jag naturligtvis ska. Den är jättegod som den är, men fungerar också jättebra till julskinkan och köttbullarna...
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Har tagit bort numreringen och satt salt och peppar på varsin rad i rutan för ingredienser
Jag älskar den här pajen!! Fy bövelen vad god den är. Nästa gång jag gör den ska jag ha i ädelost i grönkålsblandningen också. Då blir den perfa!