Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålssallad från Fjärås

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Frisk och syrlig sallad som passar utmärkt till julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj kålen väl. Ansa, skär bort stjälkarna och riv kålen i bitar. Dressing: Dela, kärna ur och finhacka äpplet. Blanda med filmjölk, gräddfil, socker, citron, pepparrot och krydda med salt och peppar.
  2. Blanda kålen med dressingen precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.