Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpeppargryta på kycklingfilé.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En snabb och riktigt god gryta!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kycklingen och bryn den i matfett. Tillsätt créme fraiche och vatten. Koka upp. Tillsätt senap, soja, grovhackad grönpeppar och fond. Låt småkoka i 5 minuter. Red av grytan med majsena och koka i 3 minuter. Smaka av med tabasco och salt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kekke46 2 september 2010

    Har idag gjort din gryta den var rigtigt god den kommer jag att göra flera gånger. Blir en femma av mig tack för receptet

  • amoz 2 september 2010

    Tack snälla, det var roligt att den smakade bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.