Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat och jättegott. Lika perfekt till vardags som helgmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Dela kycklingköttet i bitar och lägg det i en ugnsfast form.
  2. 2. Blanda soja, smör, grönpeppar, och senap i en skål. Tillsätt grädde och cremefraiche och rör om. Häll såsen över kycklingköttet och låt gärna dra nån timme om tid finns.
  3. 3. Ställ in i ugnen, ca 20 min så att allt blir varmt.
  4. Servera med ris och valfria grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 26 januari 2009

    Jättegott. Om man inte vill att det ska bli så kaloririkt så går det utmärkt att använda mjölk och lätt creme fraiche, det blir lite simmigare sås men smaken är lika god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.