Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksbiffar av en händelse.

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Jag hade slarvläst slutdatumet på köttfärsen jag köpt och fick kasta den. här blev nytänkandet nödvändigt.En del rotsaker skulle använts i köttfärsrätterna. De behövde användas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv rotsakerna Vispa ägg, mjöl och mjölk. Blanda ner äggstanningen i rotsakerna. Forma smeten med 2 skedar och lägg i het panna, vänd och sänk värmen så snart de fått fin färg på andra sidan. Låt biffarna steka c:a 5 minuter på svagare värme.
  2. Jag serverade med löksås. Stek lök gyllenbrun och red av med mjöl och mjölk. Salta och peppra efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.