Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksfylld och örtmarinerad lövbiff med sallad

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Lövbiff är enkelt att tillaga och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°C. Ansa paprikan och skär i 4 bitar. Pensla med olja och rosta högst upp i ugn i ca 15 min eller tills de är lite brända. Ta ut och lägg i plastpåse.
  2. Skala paprikorna när de svalnat. Skiva zucchinin på längden och pensla med olja. Värm i ugnen några minuter. Blanda grönsakerna med marinaden. Fördela grönsakerna på köttet och vik det dubbelt. (Spara marinaden som blir kvar). Fäst med tandpetare.
  3. Stek köttet i smör i stekpanna på båda sidor tills de fått fin färg. Sänk värmen något och stek klart ca 5 min. Lägg köttet i den marinad som är över. Ta bort så hela blad som möjligt av salladen. Rosta pinjenötterna i het torr panna. Skiva rödlöken tunt och lägg i kallt vatten. Lägg salladen på tallrik, skär köttet tvärs över och lägg det i salladen. Ringla över marinad. Garnera med rödlök, pinjenötter och oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.