Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakspaj à la Nettan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krämig grönsakspaj i ett "grövre" pajskal. Lök, morötter, mangold, dill, persilja. "Man tager vad man haver".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Kör degen i matberedaren. Klä en pajform med degen och låt den stå kallt ca 30 minuter i kylskåpet.
  3. Bryn lök och vitlök. Förväll morötterna.
  4. Förgrädda pajskalet ca 5-10 minuter. Lägg lök, morötter, mangold, dill, persilja i pajformen. Lägg tomatskivorna över. Strö över västerbottenosten.
  5. Vispa samman ägg, philadelphiaost, grädde, mjölk och kryddorna. Häll äggstanningen över pajen. Grädda i ca 30 minuter.
  6. Lycka till! smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.