Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakspaj med ädelost

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Obs: Förgräddning behövs inte.
  2. Arbeta samman degen på bakbordet och låt vila i kylen minst 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform som är ca 24-26 cm i diameter.
  3. Fylning: Riv morötter strimla purjolöken. Fräs motötter och purjolöken. Fördela fyllningen i pajskalet.
  4. Vispa ihop ägg mjölk och ädelost och häll över.
  5. Grädda i 200 grader i ca 30 minuter.
  6. Kan serveras till olika kötträtter, eller ätas som den är med bröd till.
  7. Lycka till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.