Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färgglatt riv med mycket nyttigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt saltat vatten så att den blir al dente.
  2. Skiva zucchini och morötter på längden med osthyvel. Koka strimlorna med pastan några minuter mot slutet.
  3. Koka upp sås ingredienserna under omrörning. Låt sjuda 5 minuter.
  4. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Passa noga, de bränns lätt vid.
  5. Servera pastan med såsen, riven parmesanost och rostade pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.