Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakssmulpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på en lika god som nyttig paj, fylld med grönsaker och smaksatt med örter och balsamvinäger. Överst ett krispigt smuldegstäcke av grahamsmjöl och keso.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Pensla lite av oljan i botten på en ugnssäker pajform.
  2. Börja med fyllningen. Skär paprikan i bitar. Skiva squash, rödlök och tomater. Fördela grönsakerna i formen.
  3. Strö över örtblandningen, salt och nymald rosépeppar. Droppa balsamvinäger över grönsakerna.
  4. Gör smuldegen. Rör samman grahamsmjöl och keso till en grynig massa. Smula den över grönsakerna.
  5. Grädda pajen mitt i ugnen cirka 30 minuter tills grönsakerna mjuknat och smuldegen fått färg. Servera pajen avsvalnad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.