Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grov skånsk senap

(1 kommentar)  
Skriv ut

Riktig stark, skånsk senap är för många det enda rätta till skinka och lutfisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Det allra enklaste receptet består av krossade senapskorn och vatten. Om man vill kan man runda av smaken med socker, salt och vispgrädde.
  2. Krossa senapskornen i en kraftig bunke med senapskula eller använd en mortelstöt, tillsätt vattnet efter hand tills senapen fått smidig konsistens. När kornen är helt krossade, smaksätt med socker och salt. Rör till sist ner grädden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lena Jeppsson 17 december 2019

    Om jag är inloggad varför i hela fridens namn måste jag hela tiden godkänna så fort jag byter sida för ett nytt recept! Och all förbaskade reklam som blinkar hela tiden Detta gör att jag inte kommer att utnyttja era sidor något nämnvärt för 1. Har jag loggat in ska det räcka att godkänna EN gång. 2. Min hjärna klarar inte av all blinkande, bildstörande reklam hela tiden och det hjälper inte att trycka bort den för skitet kommer tillbaka meddetsamma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.