Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grova kardemumma brytbullar

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Tips: servera dem lätt ljummna till soppor och sallader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en bunken. Häll över en del av vattnet (måste vara 37 grader) och rör runt tills jästen blandats. Häll sedan på rästen av vatten plus de resterande ingredienserna.
  2. Arbeta degen väl och låt sedan jäsa i 35 minuter med lite mjöl på under en bakduk. Forma sedan seden till fina runda bullar och låt dem jäsa i 35 minuter under en bakduk. Grädda bullarna mitt i ugnen i 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.