Putsa fläskfilén och skär den i ca 1 cm stora skivor. Mjukfräs löken i hälften av margarinet i en gryta. Skiva korven i ½ cm stora skivor och låt fräsa med mot slutet.
Strö över vetemjöl, rör om. Häll på matlagningsgrädde, viltfond med kantarell och vatten. Låt blandningen koka upp under omrörning.
Stek fläskfiléskivorna i resten av margarinet på medelstark värme i stekpanna. Lägg i köttet, syltlök, oliver, paprika och bostongurka i grytan.
Koka upp och låt småkoka under lock ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris eller pasta och sallad.
Super gott
Enkelt att laga och gott. Riktig bjudmat som även barnen gillar.
Jag kan verkligen rekommendera denna gryta. Vi serverade rött råris till och det är perfekt bjudmat. Till och med barnen gillade grytan.
Hur god som helst, toppenbetyg från oss :)
Jättegott och uppskattat! Enkelt och snabbt, vilket är ett plus!