Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med fläskkött, äpple och lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här grytan är vansinnigt god och lätt att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål. Lägg i köttet. Låt marinera i kyl 3-4 timmar. Rör om då och då.
  2. Låt köttet och rinna av. Spara marinaden. Hetta upp olja i en gryta, fräs köttbitarna i omgångar och lägg över i en gryta. Fräs lök, champinjoner och zucchini och lägg i grytan.
  3. Häll på marinaden och buljongen. Koka upp och låt sjuda under lock i ca 45 minuter eller tills köttet är mört. Vänd ner äppeltärningarna före servering.
  4. Servera grytan med sallad och bröd eller ris om du vill göra det mera matigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.