Gryta fläskkött bambu recept

Laddar...
Din sökning gav 24 träffar


Kryddstark och himmelskt god filégryta
Kryddstark och himmelskt god filé..

Himmelskt god bjudrätt! Toppen för den är godare om man gör den dagen innan och får stå och dra... Så förbered och gör gärna denna rätt dagen innan, men vänta med att lägga i den rivna osten tills du..


Het köttgryta á la mignòn
Het köttgryta á la mignòn

Kryddig och god köttgryta med fyllig smak. Denna rätt är godast om man gör den dagen innan serveringen så den får stå och mogna ett dygn. Sen är det bara att värma upp och servera.
Orientalisk gryta
Orientalisk gryta

Strimla köttet och fräs det i oljan. Skiva purjolöken och vitlöken fint och fräs det med köttet. Späd eventuellt med en halv dl vatten om det verkar torrt, låt puttra på svag värme under lock ca 10 mi..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs receptAnnas wokgryta
Annas wokgryta

Man kan blanda in vilka grönsaker man vill och hur mycket man vill. Smakar lika bra med fläskkött som med kyckling.Två-gånger-i-grytan-kött
Två-gånger-i-grytan-kött

På kinesiska restauranger i Sverige brukar rätten även kallas för Två-gånger-i-grytan-kött (Huiguorou på pinyin) och det finns som vanligt lite olika varianter, ibland är det med bambuskott och grön p..


Kinesisk biff med sötsur sås
Kinesisk biff med sötsur sås

Knapriga grönsaker och friterat fläsk är en vanlig rätt på kinarestauranger och inte så svår att laga hemma. Byt ut fläskköttet mot lika delar tofu om du vill ha en vegetarisk rätt.