Gryta fläskkött recept

Laddar...
Din sökning gav 901 träffar
Viva Mexico

En het och otroligt god gryta. Hur het den skall vara bestämmer man själv. I Mexico äter man den med tortillas och en god guacamole till.Sarma

En kroatisk rätt, som jag har lärt mig från min mamma. Du bör ha en förmiddag på dig att tillaga den, då det är många moment. Men det är värt varje sekund, så smarrigt. En rätt som du kan äta dagen e..

Karamelliserat sidfläsk - szechua..

Har man varit i Kina, så älskar man oftast maten - oavsett om den är söt, syrlig och stark från de södra delarna eller mildare och mustig från de norra delarna. Det här är min version av en kanton..


Burgundisk filé

Burgundisk filé - servera gärna direkt ur gjutjärnsgrytan, så vi i oss lite extra järn på köpet


Lergrytekarré med rotmos

Kom på att om man lägger ner allt i lergrytan så minimeras disk och tillagningstid. Det blir en hel del karré över i detta recept. Men det är bara att öka på mängden rotfrukter.


Filé med smakrik sås

”Kreolskans gryta” har blivit en klassiker som alltid är lika uppskattad. Här fyller jag fläskfilén med kryddig chorizo och serverar till ”Kreolskans” smakrika sås. Klyftpotatis passar bra till.


Baeckaoffa

"Nationalrätt" från Alsace. En mycket bra bjudrätt vilken sköter sig själv i väntan på gästerna. Om det mot förmodan blir något över smakar grytan utmärkt dagen efter, eller fryst till ett senare ti..Ossobuco på fläskfilé.

Ossobuco eller Osso Buco är en italiensk maträtt från Milano. Traditionellt innehåller den med kalvlägg, men här är ett recept med fläskfilé. Ossobuco ska dofta rikligt av vitlök.