Gryta nöt recept

Din sökning gav 1404 träffar
Fläskfilégryta med cashewnötter

Min favorit!!! Jag bara älskar den här rätten. Har bara gjort den en gång, med kommer garanterat att laga den oftare! Det är ganska många ingredienser, men blandningen blir helt underbar, en blandnin..Kryddig kycklinggryta med banan o..

Hittade den här grytan på nån "nybliven förälder"-site när jag var hemma mammaledig. Det söta i banan och kokos och det salta i jordnötterna smakar fantastiskt med alla kryddor! Prova dig gärna fra..
Fläskfilégryta med aprikoser och ..

Kul med frukt och nötter i maten, här gäller det att va ute i god tid eftersom aprikoserna ska ligga i blöt i 6 timmar. Ett recept från Hemmets Journal. Saknade dock grädde eller nåt annat lite krämig..Nötköttsgryta med nudlar

Läckert god - Egen "hitte-på-gryta". Hela middagen i en och samma gryta. Det som blir över passar utmärkt i lunchlådan eftersom det fungerar så bra att mikra. För dig som inte provat vattenkastanj..

Marinerad nötstek i gryta

Genom att marinera köttet blir smaken fylligare och köttet mörare. Här marineras steken ett dygn i öl och kryddor, bräseras med grönsaker i en gryta och serveras i tunna skivor med en mustig sås.