- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
En gryta som jag har gjort många gånger, lätt att göra och den har en god smak av timjan.
Instruktioner
- Skär köttet i tärningar, 3x3 cm.
- Bryn köttbitarna, några i taget, lägg sedan i en gryta. Salta och peppra. Tillsätt timjan och hälften av buljongen.
Låt eftersteka på svag värme under lock ca 1 1/4 timme. Späd under tiden med mer buljong.
- Skölj purjolöken och skär den i skivor. Tillsätt purjolök och persilja. Stek ytterligare ca 15 minuter.
- Blanda ner den färdig grönsaksblandningen i grytan. Låt grönsakerna bli varma.
- Servera med kokt potatis.
Publicerat den
20 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det var en enkel och god gryta som passade både stora och små.