Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med nöt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En gryta som jag har gjort många gånger, lätt att göra och den har en god smak av timjan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tärningar, 3x3 cm.
  2. Bryn köttbitarna, några i taget, lägg sedan i en gryta. Salta och peppra. Tillsätt timjan och hälften av buljongen. Låt eftersteka på svag värme under lock ca 1 1/4 timme. Späd under tiden med mer buljong.
  3. Skölj purjolöken och skär den i skivor. Tillsätt purjolök och persilja. Stek ytterligare ca 15 minuter.
  4. Blanda ner den färdig grönsaksblandningen i grytan. Låt grönsakerna bli varma.
  5. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annelie1969 7 oktober 2008

    Det var en enkel och god gryta som passade både stora och små.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.